Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Κι όμως λέει αλήθεια ο Επίσκοπος Κυθήρων

 Ετικέτα: ΑΡΘΡΑ

Για Ελληνικούς υπότιτλους: κάνετε κλικ στο τετραγωνάκι κάτω στη μέση και δεξιά για βάλετε υπότιτλους. Στη συνέχεια κλικ στο γρανάζι, μετά κλικ στους υπότιτλους, μετά κλικ στην μετάφραση, τέλος βρείτε τα Ελληνικά και κάνετε κλικ πάνω τους.

Πραγματικά εντυπωσιάζομαι. Μας είπε ο Επίσκοπος Κυθήρων ότι χρησιμοποιούνται κυτταρικές σειρές από έμβρυα που έχουν δολοφονηθεί σε εκτρώσεις στα εμβόλια για τον COVID 19 και όρμησαν όλα τα site της Ελλάδος να τον φάνε.

Επειδή επιθυμώ πάντα την αλήθεια είπα να ψάξω το θέμα. ‘Όπως ήταν αναμενόμενο στα Ελληνικά site δεν βρήκα τίποτα αλλά βρήκα στο εξωτερικό και αποδεικνύεται ότι έχει δίκιο ο Επίσκοπος.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που σας επισυνάπτω όλες οι εταιρίες εμβολίων για τον COVID 19 χρησιμοποιούν κυτταρικές σειρές από έμβρυα που έχουν δολοφονηθεί σε εκτρώσεις για να κάνουν πειράματα πάνω στο εμβόλιο ενώ κάποιες χρησιμοποιούν και στην παραγωγή του εμβολίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτές που ισχυρίζονται ότι δεν τα χρησιμοποιούν στην διαδικασία της παραγωγής ότι μας λένε κατ’ ανάγκην και την αλήθεια.

Άσχετα από αυτό το ότι τα χρησιμοποιούν στα πειράματά τους τα καθιστά απάνθρωπα, διότι παροτρύνουν τις γυναίκες να δολοφονήσουν τα παιδιά τους με εκτρώσεις αντί να τις βοηθήσουν να τα γεννήσουν και να τα μεγαλώσουν, μόνο και μόνο για να έχουν ανθρώπινα πρωτογενή κύτταρα για τα πειράματά τους.

Και ερωτώ είναι αυτό ηθικό;

Είναι ηθικό να θέλω να σωθώ εγώ με την δολοφονία του άλλου; Δεν είναι κανιβαλισμός αυτό;

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι οι εκτρώσεις είναι δολοφονίες και αρνούμαι να τις νομιμοποιήσω κάνοντας αυτό το εμβόλιο. Προτιμώ να πεθάνω παρά να χρησιμοποιήσω κάτι ανήθικο.

Αντώνιος Παπαευθυμίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.