Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Καλή Φώτιση

 Ετικέτα: ΑΡΘΡΑ

Ας φανώ αντιφεμινίστρια ας φανώ απολυταρχική ας φανώ ρατσιστική δεν μ’ ενδιαφέρει.

ΔΕΝ πιάνει  γυναίκα το σταυρό Θεοφανίων  Όχι με μαγιώ …ούτε με στολή δύτη!!

Με την ίδια λογική ας αρχίσουμε να εντασσόμαστε και στην ιεροσύνη. Ας ξεκινήσουμε από παπαδιές και να φτάσουμε στο Αρχιεπισκοπίνες.

Μόνο σε ειδωλολατρικές χώρες!

Τελικά αυτή η χώρα μόνο με xanax παλεύεται. Γύρω μας παρελάζουν γκέι νομιμοποιήσαμε τους γάμους τους , κάναμε τον άντρα γυναίκα και τη γυναίκα άντρα!!!

Όχι πανδημία αφανισμός !! να γεννηθεί το σύμπαν απ’ την αρχή με αγνότητα και κάθαρση.

Αποτελεί εσκεμμένη παραπλάνηση το ότι αν η γυναίκα δεν συμμετέχει σε αυτά τα οποία είναι ενεργός ο άντρας την καθιστά κατώτερη. Ο άντρας δεν τίκτει και η γυναίκα δεν ιερουργεί. Ο καθένας με την ειδικότητα του.

Ναι ασφαλώς και  μπαίνουν  γυναίκες στο ιερό αλλά είναι κάποιας ηλικίας άγαμες ή χήρες η  κάθε μια στο ναό που υπηρετεί με ειδική ευχή από τον ιερέα  για να βοηθάει..Ως εκεί.

Ο σταυρός είναι ευλογία ασφαλώς τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες. Φόρεσε το φορεματάκι σου κυρά μου πήγαινε στην εκκλησία σου και με την σειρά σου θα τον ασπαστείς. Σεβάσου τους νόμους όχι της εκκλησίας, γιατί κι αυτή εν μέρει μεροληπτεί, αλλά σεβάσου τους νόμους του Θεού.

Η δεκτικότητα  του κάθε εκσυγχρονισμένου ιερέα δε συνάδει απαραίτητα με το νόμο του Θεού κι ούτε επίσης σου δίνει το θράσος να κοινωνείς με τολμηρά ντεκολτέ και χαμηλά εξώπλατα καλύπτοντας τα κάλλη σου με διαφανή εσάρπα στρουθοκαμήλου. Σώμα και αίμα Θεού μεταλαμβάνεις όχι μαυροδάφνη σε μπαράκια.

Σεβασμός στα Θεία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ

Χρύσα Φραγκούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.