Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Σοκολατένια Κουκουνάρια από τη Χρύσα Φραγκούλη

Ετικέτα: ΓΛΥΚΑ
✿⊱╮Είθε ο Άγιος σου να σε προστατεύει απ' όλες τις φουρτούνες της ζωής. Είθε ΕΣΥ να έχεις δίπλα σου μόνο αληθινούς ανθρώπους. Να παίρνεις και να δίνεις τόση αγάπη που μόνο εσύ ξέρεις απλόχερα παντού να χαρίζεις. Να μεγαλώσεις αλλά πάντα να έχεις αυτό το παιδί μέσα σου. Με το ίδιο χαμόγελο, την ίδια ευγένεια, τον ίδιο σεβασμό που σε διακρίνει. Αν και 10 ετών κύριο μέλημά σου είναι να μην κουράσεις, να μην στεναχωρήσεις ,να μην πληγώσεις τους άλλους. Γιατί η ευαισθησία σου κι η καλοσύνη σου αποτελούν το ήθος σου. Όπου κι αν είμαι θα σ' αγκαλιάζει η ευχή μου. Είσαι ο λόγος που ζω. Τιμή μου να είμαι η μητέρα σου. Χρόνια πολλά γιε μου. Χρόνια πολλά μονάκριβέ πολύτιμε μου. ✿⊱╮
Χρόνια πολλά Κω!


ΥΛΙΚΑ
● 2 ½ πακέτα μπισκότα πτι μπερ Παπαδοπούλου τα κλασσικά
● ½ Νέο βιτάμ (μαργαρίνη)
● 400 γρ. άχνη κοσκινισμένη
● λίγη άχνη για την γαρνιτούρα
● 1 morfat σε μεταλλικό κουτί
● 2 βανίλιες άρωμα
● 4 κουταλιές κακάο κοσκινισμένο
● 1 συσκευασία σοκολατένιων  δημητριακών coco pops


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σπάμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη. Λιώνουμε το βιτάμ. Χτυπάμε την morfat στο μίξερ με λίγο γάλα να διογκωθεί.



 Ανακατεύουμε όλα τα υλικά  με σπάτουλα ή με το χέρι γιατί έτσι  θα διατηρήσει το κακάο το  χρώμα του. Τοποθετούμε το μίγμα μας στο ψυγείο 2 ώρες μέχρι να πήξει.



Παίρνουμε ένα κομματάκι από το μίγμα τόσο όσο το μέγεθος που θέλουμε να φτιάξουμε. Το ρολάρουμε στο χέρι μας για να το κάνουμε ομοιογενές και δημιουργούμε ένα κωνικό σχήμα. 



Τοποθετούμε τα coco cops από την βάση προς την κορυφή κυκλικά. 



Αφού τοποθετηθεί η πρώτη σειρά, η επόμενη θα ξεκινήσει από τα κενά που έχει η κάτω σειρά. Όχι συμμετρικά  το ένα πάνω στο άλλο (όσο βέβαια είναι εφικτό γιατί ανεβαίνοντας τα κενά λιγοστεύουν κι αναγκαστικά κάποια  μπαίνουν κάθετα.)
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και………..








ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!

Με αγάπη Χρύσα


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.