Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Κόκκινο κύμα από την Χρύσα Φραγκούλη


Ετικέτα: ΓΛΥΚΑ

https://trikcoon.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html#more

✿⊱╮ Μια  σαγηνευτική γεύση με βάση τα νέα  μπισκότα βρώμης  Παπαδοπούλου που προκαλεί εθισμό!! ✿⊱╮


ΥΛΙΚΑ

● 2 πακέτα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ  βρώμης με μέλι Παπαδοπούλου των 155 γρ. το καθένα
● 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
● 1 νέο βιτάμ μαργαρίνη
● 1 Ζαχαρούχο γάλα
● 150 γρ. ζάχαρη άχνη
●2 κ. σούπας λεμόνι
● 3 κ. σούπας μέλι (2 για την κρέμα 1 για τη βάση)
● 1 κρέμα φυτική Γιώτης
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Περνάμε τα πτι-μπερ Παπαδοπούλου στο μπλέντερ να γίνουν σκόνη.
Λιώνουμε το βιτάμ και βάζουμε μαζί τη μια  κουταλιά μέλι κι ανακατεύουμε.

Ρίχνουμε το βιτάμ στα μπισκότα κι ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Το στρώνουμε σ’ ένα πυρέξ κι ετοιμάζουμε την κρέμα.
Χτυπάμε στο μίξερ την φυτική κρέμα μαζί με την άχνη να διογκωθεί. Ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα κι ανακατεύουμε σε μέτρια ταχύτητα. Προσθέτουμε το γιαούρτι  τις 2 γεμάτες κουταλιές μέλι και τις 2 κουταλιές χυμό λεμονιού. Το απλώνουμε πάνω απ’ τη βάση με τα μπισκότα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου μια  ώρα να παγώσει. 

Προσθέτουμε από πάνω το γλυκό φράουλα και τοποθετούμε στο ψυγείο δυο ώρες πριν το σερβίρουμε.

Αν θέλουμε για πάρτυ  κόβουμε μικρά ατομικά με κουπ-πατ για παστάκια

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!

Με αγάπη Χρύσα

       






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.