ღ ✿⊱╮Mille-feuille χίλια φύλλα
- χίλιες και μία νοστιμιές που χορεύουν.. σ’ ένα πιάτο!ღ ✿⊱╮
Υλικά
• 2 ½ πακέτα σφολιατίνια
• 1 ½ λίτρο φρέσκο γάλα
• 125 γρ. μαργαρίνη (Μισό πλακάκι Νέο βιτάμ)
• 500 γρ. ζάχαρη
• 3 φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια
ΓΙΩΤΗΣ
• 5 βανίλιες άρωμα
• 1 κρόκο αυγού
•2 φακελάκια Γιώτης garni σαντιγύ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Διαλύουμε και ανακατεύουμε το άνθος αραβόσιτου
στο κρύο γάλα. Προσθέτουμε τον κρόκο σουρώνοντας τον, κατόπιν
την ζάχαρη, το βιτάμ και τις βανίλιες και ψήνουμε σε
μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι
να πήξει η κρέμα.
Την αφήνουμε λίγο να κρυώσει σκεπάζοντας την
με μια μεμβράνη (για να μην πιάσει κρούστα)
Τοποθετείστε το γλυκό στο ψυγείο ρίχνοντας που και που
καμιά ματιά μην εξαφανιστεί.. πριν προλάβετε να το δοκιμάσετε….
Καλή επιτυχία
Με αγάπη Χρύσα
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.