Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Mousse au chocolat blanc-Μους λευκής σοκολάτας



Ετικέτα: ΓΛΥΚΑ


Εύκολη μους με ανώτερη μοναδική γεύση!!!

Υλικά

1 κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής 330ml

3 σοκολάτες λευκές Break των 85 γρ. η καθεμία με σταφίδες αμύγδαλα, και φουντούκια

1 κουτ. σούπας  grand marnier ή ένα οποιοδήποτε λικέρ με γεύση πορτοκαλιού  ή νεραντζιού

Τρίμμα σοκολάτας γάλακτος


ή οποιασδήποτε καφέ σοκολάτας




Παρασκευή

Κόβουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομματάκια και την λιώνουμε σε bain marie ή στο φούρνο μικροκυμάτων ανακατεύοντας συνεχώς.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να διογκωθεί  ρίχνουμε την σοκολάτα το λικέρ και ανακατεύουμε στη χαμηλή ταχύτητα του μίξερ.

Διακοσμούμε με τρίμμα σοκολάτας καφε σοκολάτας της αρέσκειας μας και την βάζουμε στο ψυγείο  να πήξει. Σερβίρεται κρύα και είναι ιδανική και για γέμιση τούρτας!

Απολαμβάνουμε κατά προτίμηση μόνες μας….

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!

Με αγάπη Χρύσα


       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.