Ετικέτα: ΓΛΥΚΑ
ღ ✿⊱Διπλή εκπληκτική γεύση συνδυασμένη με το παραδοσιακό
άρωμα και το άρωμα σοκολάτας
ΥΛΙΚΑ
• 1
λίτρο φρέσκο γάλα
•
200 γρ. ρύζι γλασέ
•
350 γρ. ζάχαρη
• 2
κουτ. σούπας γεμάτες κορν φλαουρ
• 3
βανίλιες άρωμα
• 600
ml
νερό
•
200 γρ. Nestle
κουβερτούρα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Πλένουμε
καλά το ρύζι και το βράζουμε με τα 600 ml
νερό.
Όταν
μισοβράσει προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το βράσιμο σε σιγανή φωτιά. Διαλύουμε
σε λίγο νερό το κόρν φλάουρ και το προσθέτουμε μαζί με τη ζάχαρη και τις
βανίλιες.
Έχουμε
ήδη λιώσει την κουβερτούρα μας σε bain- marie
Χωρίζουμε
το ρυζόγαλο σε δυο μέρη και στο ένα προσθέτουμε τη σοκολάτα.
Πασπαλίζουμε
με κανέλα, τρίμματα λευκής ή σοκολάτας γάλακτος ή δημητριακά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!
Με αγάπη Χρύσα
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.