Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Χρυσομάνια

Ετικέτα: ΓΛΥΚΑ
Ένα θεσπέσιο γλυκάκι με γεύση τούρτας ή τούρτας παγωτού γρήγορο και απολαυστικό μέχρι μανίας.. γι αυτό το βάφτισα
  Χρυσομάνια

ΥΛΙΚΑ

2 μπισκότα Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου
3 μεταλλικά κουτιά  κρέμα φυτική  Γιώτης ή morfat
1 nutella 400 gr
3 κ. σούπας σπορέλαιο
λίγο γάλα
1 κ. σούπας κονιάκ
καρυδόψιχα αλεσμένη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Χτυπάμε την κρέμα με άχνη και λίγο γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της για να φτιάξουμε τη σαντιγύ . Στο γάλα ρίχνουμε το κονιάκ και βουτάμε ελαφρώς τα μπισκότα.



 Ανακατεύουμε την nutella καλά με το σπορέλαιο. 
Έχει ουδέτερη γεύση και βοηθάει να είναι η σοκολάτα μας πιο ρευστή. 

Βάζουμε την πρώτη στρώση από τα μπισκότα και από πάνω ρίχνουμε και απλώνουμε την μισή nutella.

 Στη συνέχεια απλώνουμε την μισή σαντιγί και ξαναβάζουμε μια στρώση μπισκότα , συνεχίζουμε με την nutella.









Τέλος απλώνουμε την υπόλοιπη σαντιγί και από πάνω πασπαλίζουμε με την καρυδόψιχα.
 Το βάζουμε στο ψυγείο αν το θέλουμε για τουρτίτσα ή στην κατάψυξη όπως .. μου ψιθύρισε  ένα πουλάκι  για θεσπέσιο παγωτό!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!

Με αγάπη Χρύσα


       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.